appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharestar-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Win het album van Tim Knol

Tim Knol is terug met zijn vierde album Cut the Wire. Het is een fraaie liedjespraat pur sang waarbij de spontaniteit van zijn garagepowerpopgroep The Misereis op een mooie manier doorsijpelt. 

Knol nam de liedjes op in een periode van anderhalf jaar met vaste kompaan en producer Anne Soldaat. Elk van de dertien nummers hebben een eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. Zonder druk van buitenaf kon Tim uitgebreid de tijd nemen om Cut the Wire stapsgewijs uit te werken en dat heeft een magnifieke plaat opgeleverd.

Wil je het album winnen? Doe mee aan de prijsvraag! 

In welke plaats is Tim Knol geboren? (*)

Voornaam
Achternaam
E-mailadres (*)
Adres
Postcode
Woonplaats
Meedoen met deze actie is mogelijk tot donderdag 25 januari 2018, 10:00 uur.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1