appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Het Mediaforum met Paul van Gessel en Frénk van der Linden

vrijdag 12 juli 2019, 10:59 uur

De Telegraaf opent vandaag met een interview met Johan Bruyneel, de voormalig ploegleider van Lance Armstrong. Na het vernietigende rapport over het dopinggebruik in de ploeg zweeg Bruyneel jarenlang over zijn aandeel in het dopingnetwerk. In het interview van vandaag geeft hij voor het eerst tekst en uitleg over zijn rol, aldus journalist Raymond Kerckhoffs.

En we praten over een nieuw dataonderzoek van onze collega's van Pointer van de KRO-NCRV. Zij deden onderzoek naar populistisch woordgebruik in de vijf grootste Nederlandse kranten. Wat blijkt? Dat is de afgelopen 27 verdubbeld. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1