appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
STER Advertentie

Mis nooit een ontknoping: meld je aan voor de finish-alert

ANP/LIONEL BONAVENTURE (bewerking NPO Radio 1)
vrijdag 6 juli 2018 | NPO Radio 1 | Redactie

Ben je aan het werk of zit je op het strand, maar wil je wel de Tour de France volgen? Geen stress! Ook dit jaar kan je je weer aanmelden voor de finish-alert van de Tour de France. Handig als je niets wilt missen van het radioverslag de laatste kilometers van een etappe!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb je de NPO Radio 1-app nog niet op je telefoon of tablet? Download 'm hier voor iOS en hier voor Android. Met de app blijf je altijd op de hoogte van het laatste tournieuws.

Zo werkt het

Bij het openen van de app zie je een gele balk met 'Finish-alert zet aan'. Klik daar op en je hebt je aangemeld voor de alert.

Heb je je vorig jaar al aangemeld voor de finish-alert? Dan kan het zijn dat je de gele balk niet in je scherm krijgt. Klik dan links onderin je scherm op het pijltje. In het menu dat verschijnt klik je op 'Meldingen'. Daar kan je het schuifje omzetten om de finish-alert in te schakelen. 

Zet 'm op tijd aan, want de Tour begint komende zaterdag al!

Top ons jouw ultieme Tour-plaat!

Alvast in de stemming komen? Luister op Spotify naar de NPO Radio 1 Tour Top 100. Je kan ons ook helpen de Tour Top 100 aan te vullen! Klik hier voor meer informatie. 

Waar luister jij Radio Tour de France?

Radio Tour de France-presentator Robbert Meeder is benieuwd waar jij gaat luisteren. Op de camping in Frankrijk? Op het strand in Thailand? Laat het ons weten!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1