appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #139: 'Schmidt is aan alle kanten met waanzinnig geluk ontsnapt'

ANP
maandag 22 februari 2021 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu.

'Schmidt is aan alle kanten met waanzinnig geluk ontsnapt'

Het kwartet spreekt onder andere over de keuzes van PSV-trainer Roger Schmidt. De Duitse trainer liet in de topper tegen Vitesse een groot deel van zijn beste spelers op de bank beginnen. "Schmidt is aan alle kanten met waanzinnig geluk ontsnapt", is Vermeulen hard. PSV boekte, na een achterstand, uiteindelijk een 3-1 zege in Eindhoven.

"Af en toe heb je het gevoel dat je in de maling genomen wordt", reageert Elshoff. "Je zal bijna denken dat hij tactisch geniaal is. Schmidt heeft een beetje een uitzonderingspositie. Wij vragen ons ook steeds weer af of we hem moeten aanpakken of niet. Een andere trainer was namelijk al lang aangepakt."

Verder onder meer aandacht voor de rampweek van Feyenoord en de financiƫle situatie van de club, de strijd onderin en de aankomende Europese week van PSV en Ajax.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1