Binnenland

Antwoord op al jouw vragen over de nieuwe NPO Radio 1-app

foto: NPOfoto: NPO
  1. Nieuwschevron right
  2. Antwoord op al jouw vragen over de nieuwe NPO Radio 1-app

[AVROTROS] APPradio neemt wekelijks de kritiek door die NPO Radio 1 binnenkrijgt van luisteraars. Deze week kwamen er vooral veel kritische vragen en klachten binnen over de vernieuwde app van NPO Radio 1. Om erachter te komen of er daadwerkelijk ook iets gebeurt met deze vragen en opmerkingen belt APPradio met Lisette Elstgeest, coördinator digital bij de NPO.

Het lijkt er op dat de nieuwe app een aantal 'opstart problemen' heeft: geluid dat hapert, fragmenten die niet meer terug te vinden zijn, gebruiksvriendelijkheid die tegen valt en nog een aantal ongemakken. De inbox van APPradio zit dus ook vol met kritische berichten van luisteraars over de vernieuwde NPO Radio 1-app.

Volgens coördinator digital van de NPO Lisette Elstgeest zijn veel van deze vragen en klachten bekend en werken zij en haar team hard om deze problemen op te lossen.

Luister hieronder naar de antwoorden van Lisette Elstgeest op de vragen van luisteraars in APPradio. Deze gaan o.a over het haperende signaal, het niet kunnen terugluisteren van fragmenten en het ontbreken van een 'uitknop'.

Lisette Elstgeest geeft antwoord op alle vragen over de nieuwe NPO radio 1 app

Kwam jouw vraag over de nieuwe NPO Radio 1-app niet langs in het interview, maar wil je er wel graag antwoord op? In de app zit een feedback-knopje waar je al jouw opmerkingen kwijt kan. Het voordeel hiervan is dat de makers van de app gelijk kunnen zien op wat voor telefoon of tablet je de app gebruikt, zo kunnen ze beter helpen met het probleem.

APPradio

In APPradio krijgen luisteraars iedere vroege donderdagochtend tussen 04.00 en 06.00 uur de kans om hun mening te geven over hun zender NPO Radio 1. Wil jij ook reageren op de stellingen en je mening geven over de programma's op NPO Radio 1, doe dat dan via de NPO Radio 1 App of bel tijdens de uitzending op 0800-1121. App Radio wordt gepresenteerd door Mischa Blok.

Ster advertentie
Ster advertentie