Cultuur & Media
BNNVARA

Roem, schaamte en relatieproblemen in de Psycho Show

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Roem, schaamte en relatieproblemen in de Psycho Show

11 jaar na hun laatste samenwerking bundelen Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink hun krachten voor de Psycho Show, een talkshow waarin alle kanten van de menselijke psyche aan bod komen. De presentatoren vertellen in De Nieuws BV over de nieuwe talkshow.

Vanaf vanavond stellen iedere woensdagavond BN'ers zich bloot in het nieuwe programma van het legendarische duo. Sophie blikt vooruit. "Het is een psychologie-magazine op tv met lange gesprekken. Ik zie mezelf niet als de therapeut van de show, totaal niet. Ik doe de interviews op intuïtie en probeer op diverse details door te vragen."

Relatietherapie

Filemon worstelde in het verleden zelf met zijn psyche: "Wij zijn onder andere in relaties gewend om problemen uit de weg te gaan. In mijn relatietherapieën kreeg ik te horen dat ik de problemen wel moet bespreken en de pijnpunten moest opzoeken. Ik kreeg op deze manier door dat ik mijn gedrag en relaties wel kan veranderen."

Kwetsbare BN’ers

De gasten stellen zich volledig open tijdens de Psycho Show, aldus Filemon. "Ik kreeg een compleet ander beeld van mijn gasten tijdens de gesprekken. Je praat niet over carrières en programma's, maar over hun jeugd en kwetsbaarheden."

Filemon: "Olcay Gulsen was dit seizoen onder andere te gast en zij stelde zich heel kwetsbaar op. Haar zachte kant maakte haar veel mooier. Ik denk dat de kijker Olcay echt in haar hart zal sluiten na het zien van het interview."

De Psycho Show is vanaf vanavond iedere woensdag te zien om 20:25 op NPO3.

Sophie Hilbrand en Filemon Wesseling presenteren De Psycho Show

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie