appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De coronacijfers van vandaag

Argos
dinsdag 24 november 2020 | Human | VPRO | Reinier Tromp Twitter

De coronacijfers van 24 november 2020

Een flinke daling van het aantal geregistreerde besmettingen vandaag en daarmee blijft de dagelijkse wispelturigheid doorzetten. Bij de huidige aantallen daalt de trend iets, mits het de komende dagen ook blijft dalen. Even afwachten dus. De ziekenhuisopnames laten ook nog steeds een daling zien.

Besmettingen (bevestigd)
Nieuwe besmettingen vandaag: 3.979
Besmettingen sinds februari: 493.744

Ziekenhuisopnames
Coronapatiënten nu op verpleegafdeling: 1.557
Waarvan nieuw bevestigd: 187

Coronapatiënten nu op de IC: 541
Waarvan nieuw bevestigd: 28

Overleden
Nieuw aantal doden vandaag: 90
Aantal doden sinds februari: 9.035

De coronatikker is een overzicht van de meest actuele cijfers door Reinier Tromp, datajournalist bij Argos. Deze dagelijkse update is gebaseerd op eigen analyse van de data van het RIVM, Stichting NICE en LCPS. De code is geschreven in samenwerking met onderzoeker Marino van Zelst en web-engineer Edwin Veldhuizen. Hier worden veel gestelde vragen beantwoord. Volledige verantwoording vind je hier op de website van Argos.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1